Over Mij

Hoi! Leuk dat je een bezoek brengt aan deze website. Je bent vast nieuwsgierig geworden.

Ik ben Bertina, 32 jaren jong. Fotograferen heb ik van jongs af aan altijd erg interessant gevonden. Nadat ik een aantal jaar geleden een oude spiegel reflex camera in handen kreeg was ik verkocht. Inmiddels is de apparatuur vernieuwd en kan ik volop mooie foto’s schieten.

“fotografie is de herinnering van ons leven” 

Als we foto’s bekijken van vroeger kunnen we nog even terug naar het verleden. ‘Hoe leuk was dat dagje dierentuin wel niet!’ Even genieten van het plezier op dat moment. Hoe dierbaar de persoon of het dier voor je is of misschien wel was. Hoe mooi is het dan dat je aan de hand van die ene prachtige foto je de mooiste herinneringen even terug kunt halen.

Die herinnering, die wil ik terug zien in mijn foto’s. Die wil ik kunnen meegeven aan de mensen die een fotoshoot boeken bij mij. Ik wil die herinnering meegeven waardoor je tien, misschien wel twintig jaar later even denkt aan dat ene mooie moment. Even terug gaan in de tijd en genieten van al het moois wat je mee maakt of hebt gemaakt.

Als fotografe is het natuurlijk enorm gaaf om mee te mogen werken aan één van de vele herinneringen in ons leven. En spreekt dit bovenstaande jou ook aan? Neem gerust contact op!